Maak kennis met onderhoudsmonteur Toine

“Gewoon doen”

Maak kennis met onderhoudsmonteur Toine! Inmiddels bijna een kwart eeuw in dienst. Loyaal mag je ‘m wel noemen dus. Ooit gewerkt als monteur levering & plaatsing, later als servicemonteur en nu gespecialiseerd in onderhoud. We spraken Toine over zijn werkzaamheden en zijn leukste project tot nu toe. Benieuwd waar dat project was? Lees dan snel even verder.

Hey, Toine! Hoe lang werk je al bij Levens Middleby?
“Niet zo heel lang hoor. 23 jaar.”

Houd je goed vol! Hoe komt dat?
“Ik ben tevreden. Dat is het belangrijkste. Ik heb het goed naar mijn zin, alles is goed geregeld. En voor de rest… Ja, ik ben bijvoorbeeld naar Curaçao geweest en pas geleden naar Denemarken. Dat vind ik leuk, zo’n uitdaging. Ondertussen ben ik al een keer of 3/4 op Curaçao geweest. Word je toch wel jaloers van, hè? Zulke speciale dingen doe ik vaak. Jaren geleden ben ik ook naar Spanje geweest om keukens te plaatsen in boten. De afwisseling houdt mij op de been.”

Hoe ziet een normale dag eruit als je niet op Curaçao bent?
“Sinds een paar weken ben ik onderhoudsmonteur. Vandaag ben ik bijvoorbeeld om half 8 thuis weggereden. Vervolgens ben ik naar een klant gegaan voor onderhoud aan twee gasovens. Heel de oven uit elkaar, alles controleren, iets vervangen, overleggen met de klant. En dan ben ik rond een uur of 4 weer thuis.”

Wat maakt je werkdag leuk?
“Ik kom op verschillende plekken, dat maakt het erg leuk. Voorheen reed ik door heel Nederland, de laatste jaren liever in mijn eigen regio. Maar ik kom overal. Anders zat ik natuurlijk niet op Curaçao. Je mag bij Levens Middleby ook zeker je voorkeur daarin aangeven.”

“Ik ga dit jaar weer naar Curaçao. Een week werken en dan een week vakantie. Geweldig, toch?”

Wat is het leukste project waar je aan gewerkt hebt?
“Mijn leukste project… Dan denk ik opnieuw terug aan Curaçao. In 2019 heb ik daar een hele keuken gebouwd. Afgelopen jaar ben ik nog terug geweest voor onderhoud. Dat blijft wel even de nummer 1. Jaren geleden heb ik ook keukens gebouwd in boten. Dat was ook fantastisch om te doen. Naar zulke toppers kijk ik wel uit in mijn werk. Dat wil niet zeggen dat ik bij ‘normale’ klanten niet mijn best doe hoor. Ik doe altijd mijn best, daar haal ik mijn voldoening uit.”

“Alles kan, alles mag. Als je het maar overlegt.”

Enthousiast geworden door het verhaal van Toine? En wil jij ook zo’n afwisselende baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Heb je vragen over een vacature? Wil je meer weten over een bepaalde functie?
Of gewoon direct solliciteren? Neem contact op! We helpen je graag verder.