Maak kennis met monteur levering & plaatsing Ronald

“In feite ben ik eigen baas”

We stellen je voor aan onze collega Ronald Oomens! Ronald werkt als monteur levering & plaatsing bij Levens Middleby. Dit doet hij inmiddels al ontzettend lang; over loyaliteit gesproken! Ronald levert niet alleen apparaten af maar treedt ook op als meewerkend voorman. Zo zijn de keukens van New York Pizza bijna allemaal door hem geplaatst! We spraken Ronald over zijn werkzaamheden. Benieuwd naar zijn leukste project? Lees zeker verder!

Vertel eens, Ronald. Hoe lang werk je al bij Levens Middleby?
“Dit is mijn 24e jaar. Dat geeft wel aan dat ik het leuk vind. De manier van werken is heel prettig. Ik moet zeggen dat vooral de vrijheid het zo leuk maakt. In feite ben ik eigen baas. Ik pak ’s ochtends op m’n gemak mijn spullen in en dan vertrek ik.”

Hoe ziet je dag eruit?
“Ik heb een eigen vrachtwagen, die haal ik eerst op in Gilze. Daar drink ik een bak koffie en dan ben ik rond 8 uur bij de eerste klant.

Hoe mijn dag er precies uitziet, hangt af van waar ik naar toe moet. Zo rijd ik door heel Nederland en België. Ook ga ik wel eens naar Luxemburg en af en toe naar Duitsland. Ik kom in ieder geval op veel verschillende plekken.”

Klinkt uitdagend! En wat is nou het leukste project waar je aan hebt gewerkt?
“Het leukste project… Daar vraag je me wat. Ik denk dan toch Auberge de Rousch in Heerlen. Daar heb ik samen met een collega heel de week in een hotel gezeten en een keuken gebouwd. Dat was heel leuk om te doen.”

“Als monteur bij Levens Middleby heb ik veel vrijheid. Dat is erg prettig.”

Op zoek naar net zo’n leuke baan? Goed nieuws. Ronald is op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct. Tot snel?

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Heb je vragen over een vacature? Wil je meer weten over een bepaalde functie?
Of gewoon direct solliciteren? Neem contact op! We helpen je graag verder.