Maak kennis met Juul, Business Controller

“De deur staat altijd open.”

Maak kennis met Juul. Bij Levens Middleby begonnen als uitzendkracht en inmiddels doorgegroeid tot Business Controller, waarbij elk cijfertje langs haar gaat. Of dat leuk is? Zeker! Ze vertelt je er graag meer over.

Hoi, Juul! Hoe lang werk jij eigenlijk al bij Levens Middleby?
Al meer dan acht jaar! In januari 2014 kwam ik hier binnen als uitzendkracht. Ik begon met het wegwerken van inkoopfacturen. Na een tijdje werd me gevraagd of ik aan de slag wilde als Assistent Controller. Ik was net afgestudeerd en vond dit een mooie kans! Die greep ik natuurlijk met beide handen aan. En met succes, want daarna ben ik doorgegroeid tot Business Controller. Dat vond ik wel spannend in het begin. Gelukkig had ik behulpzame collega’s en mocht ik, waar nodig, advies inwinnen bij externe partijen.

Zo, je hebt al een mooie weg afgelegd! Hoe heb je die ontwikkeling ervaren?
Doordat ik doorgegroeid ben tot Business Controller, ben ik op heel veel vlakken bij de organisatie betrokken geweest. Tijdens het analyseren van cijfers, zie ik veel van hoe de processen op de verschillende afdelingen verlopen. Met deze kennis wordt het analyseren van cijfers een stuk makkelijker, ben ik in staat de verbeterpunten te benoemen en kan ik daarmee bijdragen aan optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Wat vind je het leukst aan de financiële afdeling?
De diversiteit aan taken op de afdeling zelf. We zijn een midden-kleinbedrijf en daardoor ben ik veel aan het schakelen met andere afdelingen. Het is dus véél meer dan alleen een maandafsluiting maken! 

Ik spar veel met onze CFO en natuurlijk de financiële afdeling. Ik heb wel mijn eigen kantoor, maar daarvan staat de deur altijd open. Ik zie heel veel van het bedrijf en weet precies wat er speelt! Ik analyseer, kijk waar pijnpunten liggen en hoe dit verbeterd kan worden. Heel afwisselend dus!

“Met de echte diehards zetten we Tilburg op zijn kop!”

Je bent lid van de feestcommissie. Welk bedrijfsuitje zal je altijd bijblijven?
Haha, waar moet ik beginnen… We hebben een aantal kerstborrels gehad die hier op de zaak beginnen, maar vaak met een aantal collega’s eindigen in de stad. Met de echte diehards zetten we Tilburg op zijn kop! Een tijdje geleden zijn we naar een jeu des boules bar geweest, dat was ook erg leuk. We hebben zowel met onze eigen afdeling als met het hele bedrijf leuke uitjes. Daarnaast verrassen we onze collega’s ook graag. Afgelopen Valentijnsdag hebben we bijvoorbeeld stroopwafels uitgedeeld met daarop “Je bent een kanjer!”. En we zijn natuurlijk een Brabants bedrijf, dus hebben we met carnaval ook leuke pakketjes gemaakt met confetti en Schrobbelèr. Het is een uitdaging om voor iedereen wat leuks te vinden, maar dat doen we graag!

Afgezien van de bedrijfsuitjes, wat vind je het leukste aan werken bij Levens Middleby?
De korte lijntjes en de platte organisatie. Je schakelt snel en makkelijk met de directie. Daar staat de deur altijd open! Daarnaast komt loyaliteit van twee kanten. Wanneer je investeert en je flexibel opstelt, krijg je dit ook terug. Dat maakt het een hele fijne werkplek!

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Heb je vragen over een vacature? Wil je meer weten over een bepaalde functie?
Of gewoon direct solliciteren? Neem contact op! We helpen je graag verder.