Maak kennis met servicemonteur Jurre

“Met mijn functie krijg je nog wel eens iets lekkers toegestopt”

Maak kennis met onze collega Jurre Ezinga! Inmiddels alweer ruim 5 jaar werkzaam als servicemonteur binnen ons bedrijf. Collega’s beschrijven hem als een alleskunner die niet bang is om z’n handen uit de mouwen te steken. We spraken Jurre over zijn functie, passies en waar hij dagelijks zijn werkplezier uithaalt. Benieuwd? Lees snel verder.

Hey, Jurre! Vertel eens: hoe ziet jouw dag als servicemonteur eruit?
“Meestal start ik rond een uurtje of 8. Ik stap m’n bus in en rijd naar de eerste klant op de planning. Kopje koffie hoort erbij natuurlijk. Tegelijkertijd ga ik aan de slag. Wat is er aan de hand? Het is belangrijk om klanten goed uit te horen zodat ik precies weet wat er speelt. Vervolgens haal ik de apparatuur open. Op die manier achterhaal ik wat de storing is. Zodra ik de storing heb gevonden, los ik het direct op. Kort overleg met de klant, spullen pakken en hup, door naar de volgende!”

Klinkt goed! Bij wat voor klanten ga je zoal langs?
“We hebben allerlei soorten klanten. Supermarkten, Starbucks, KFC, Subway, restaurants. Dat zijn onder andere onze klanten.”

Altijd een lekkere lunch, dus?
“Haha, over het algemeen krijg je nog wel eens wat toegestopt ja. Het is wel altijd de vraag wat die lunch dan precies is. Op het begin van de dag heb ik vaak één of twee spoedstoringen staan. Die klanten staan dus echt stil; dat moet zo snel mogelijk worden opgelost. De rest van de dag zijn het voornamelijk storingen die minder urgent zijn. Als er in de tussentijd een klant met een apparaat stilstaat, wordt de planning omgegooid. Je weet dus nooit precies hoe je dag eruit ziet. Daar moet je mee om kunnen gaan.”

Is die afwisseling iets wat je leuk vindt aan je werk?
“Ja, zeker. Ik vind het erg leuk om bij verschillende klanten over de vloer te komen en onderweg te zijn. Ik heb heel veel vrijheid, eigenlijk ben ik een soort eigen baas. Je krijgt natuurlijk wel een planning, maar zelfs daarin mag je zelf dingen beslissen. Dus dat is ook heel fijn. Ik vind het ook gewoon leuk om met m’n handen te werken en om dingen te repareren en op te lossen. En daar maak je de klant ook blij mee. Dat is het leukste natuurlijk.”

“Levens Middleby is een sociaal en fijn bedrijf om voor te werken. Alles is bespreekbaar.”

Waar wil je je graag nog in ontwikkelen?
“Nou, ik heb vorig jaar mijn papieren voor koeltechniek gehaald. Op dit moment ben ik bezig met een cursus voor elektrisch schakelen. Dus wat dat betreft is er veel mogelijk qua ontwikkeling.”

Heb je dit zelf aangegeven?
“Mijn baas heeft aan mij gevraagd of ik de cursus koeltechniek wilde doen. Maar de cursus elektrisch schakelen heb ik zelf aangegeven. Normaal gesproken worden er op de zaak ook trainingen gegeven. Bijvoorbeeld als er nieuwe apparatuur is. Of er is een herhaaltraining over bepaalde storingen. Zo blijf je een beetje up-to-date.”

“Als monteur bij Levens Middleby is alles goed geregeld. Mooie bus, veel onderdelen en goed gereedschap.”

Enthousiast geworden door het verhaal van Jurre? En wil je ook zo’n leuke baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Heb je vragen over een vacature? Wil je meer weten over een bepaalde functie?
Of gewoon direct solliciteren? Neem contact op! We helpen je graag verder.