Maak kennis met monteur service & koeltchniek Dennis

“Geen moment, klant of dag is hetzelfde”

Maak kennis met onze collega Dennis Bloem! Begonnen als servicemonteur en inmiddels werkzaam als monteur service & koeltechniek. Voor dat laatste heeft hij onlangs een cursus gevolgd én succesvol afgerond. Op dit moment wordt Dennis steeds vaker ingezet als koelmonteur om ervaring op te doen. We spraken hem over zijn functie en doorgroeimogelijkheden binnen Levens Middleby. Nieuwsgierig geworden? Lees dan even verder.

Hi Dennis! Vertel: hoe ziet jouw dag als koelmonteur eruit?
“In één woord: afwisselend. Ik begin mijn dag met nakijken waar ik de hele dag heen moet. Vervolgens bepaal ik mijn eigen route en ga ik naar de eerste klant. Van te voren kijk ik in de bus nog even de storingsmelding na. Zo ga ik wat beter voorbereid naar binnen. Eenmaal gearriveerd bij de klant vraag ik nogmaals wat er aan de hand is. En dan aan de slag!”

Hoe lang duurt het om zo’n storing te verhelpen?
“Over het algemeen gaat het best snel. Daar doe ik ook mijn best voor. Op die manier zorg ik dat de klant zo kort mogelijk stilstaat en zo min mogelijk last heeft van ons.”

Netjes! En wat maakt je werk bij Levens Middleby leuk?
“De vrijheid is heel fijn. En de afwisseling. Geen moment, klant of dag is hetzelfde. Ook ben ik vrij in het indelen van mijn werkdag. Dat is erg prettig.”

Zijn er ook doorgroeimogelijkheden?
“Ja, die zijn er zeker. Zelf heb ik een jaar geleden een opleiding voor koelmonteur afgerond. Ik heb destijds aangegeven dat ik ambitie had om door te groeien. Daar had ik wel diploma’s voor nodig. Bij Levens Middleby stonden ze hier echt voor open. Iets later hadden ze al een externe opleiding voor me uitgezocht. Die uitdaging greep ik met beide handen aan! Ik ben erg praktijkgericht. Daarom heeft Levens Middleby geregeld dat ik naast de opleiding ook praktijktraining kreeg met eigen monteurs. Ontzettend fijn!”

“Een externe opleiding én praktijktraining met eigen monteurs. Beter kan niet.”

Enthousiast geworden door het verhaal van Dennis? En wil je ook zo’n toffe baan met veel doorgroeimogelijkheden? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Wie weet tot snel!

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Heb je vragen over een vacature? Wil je meer weten over een bepaalde functie?
Of gewoon direct solliciteren? Neem contact op! We helpen je graag verder.